Mere på Blog

Integration af din Simplero til online regnskabsprogrammer

simplero-toaster

Hvis du vil forenkle din Simplero administration, har du nu muligheden for at linke din Simplero med et af disse systemer.

  • e-conomic
  • Dinero
  • Billy's Billing
  • Quickbooks

Et eksempel er hvis du har en webshop hvor du ønsker at dine kunders fakturaer skal gå direkte til Billy's Billing, når en ordre er placeret. Et andet eksempel er, hvis du har et lagringssystem, som du vil linke til dit regnskabsprogram.

For at gøre det så let som muligt at oprette disse typer forbindelser i din Simplero,…

Læs mere…

Simplero Shopping Cart Integration med Shipmondo

shipmondo-logo

Shipmondo gør det nemt for din forretning at håndtere dine forsendelser med Simplero Shopping Cart. Med denne integration kan du printer dine pakkelabels og samle alle dine fragtaftaler.

Har du ikke din egen fragtaftale, kan du igennem Simplero Shopping Cart stadig sende pakker nemt og billigt til hele verden på tværs af transportører.

For at komme i gang skal du bare oprette en gratis konto på Shipmondo.com.

Efter oprettelsen har du adgang til nogle oplysninger, der skal indtastes i Hosted S…

Læs mere…

2020 Simplero kursus på Dansk

Det ser lyst ud for Simplero-fagfolk i 2020. Efterspørgslen efter kvalificerede medarbejdere, såsom udviklere og testere, vil forblive høj, når kursus skabere, trænere og eksperter fortsætter med at vokse deres online forretning, hedder det i en rapport fra MarketWatch. Uanset om du er studerende, der stadig bygger din online virksomhed eller en iværksætter klar til at åbne din forretning, er det en smart idé at investere i de ressourcer, der kan hjælpe dig med at lære Simplero hurtigt, især hvi…

Læs mere…

Design af Website

meeting

Har du brug for at lave et stærkt varigt første indtryk til dine kunder, hvor ikke kun farver, elementer og skrifttyper er placeret på din web side, men også sat op til at skabe tillid hos dine kunder.

Så lav en stærk online tilstedeværelse sammen med Kris Henriksen, og lad os arbejde henimod at vise verden, hvor magien sker i din forretning.

Bare start med en idé, da det for mange er svært at tage en virksomhedsmæssig satsning.

Med KrisHenriksen.dk kan du komme ind på markedet - for så lidt …

Læs mere…

Åben standard udvikling

OpenCode

Det er nu muligt at lave integrationer til egne systemer og online regnskabsprogrammer så som e-conomic, Dinero m.m.

OpenCode kan tilbyde en lang række integrationer i Simplero hjælp og WordPress udvikling, der er lavet til dig, der vil implementere forum, regnskab og funktionalitet ind i dine Simplero eller WordPress applikationer, apps og dokumenter.

OpenCode mål er at sikre dig maksimalt udbytte af din Simplero, WordPress og Elementor for WordPress platform.

OpenCode står også for udviklin…

Læs mere…